2011. 01. 20.

Aquarius!!! :D

cute :)MyHotComments.com
$ziasztok! Elvileg ma beléptünk a Vízöntő♥  horoszkópba. :) Erről azért szeretnék blogbejegyzést írni, mert én is ebben a csillagjegyben születtem (és amúgy is érdekel az asztrológia). (Majd később a Halakról is írok...)

Az állatöv 11. jegye, a Nap január 21 és február 19 között halad rajta keresztül. Szimbóluma az ember vizeskorsóval: a kiömlött víz megkülönböztetés nélkül áramlik mindenkihez s ez azt jelenti, hogy az egész emberiség iránt érdeklődik. Jele az egymás fölött elhelyezkedő két hullámvonal. Modern korunkban a Vízöntő jelleg a tudományok iránti érdeklődésben különösképpen megmutatkozik.

 Uralkodó bolygója a Szaturnusz, a karma bolygója és az Uránusz. A karma jelentése: minden tettnek megvan a gyümölcse. A Szaturnusz jelképezi a korlátozást, a merevítést és adja a komoly, mély gondolatokat a valódi elmélyedés képességét. Az Uránusz az újító, a reformátor, a modern előrehaladás serkentője, a szabadság és függetlenség jelképe. Az uránuszi emberről elmondható, hogy ötletszerű és ennélfogva kiszámíthatatlan. A számára különleges dolgokat szereti. A forradalmár Uránusz uralma küzdelmet hoz a személyiségébe.

A Vízöntő levegő-elem és ez intellektuális, szellemi és művészi érdeklődést,tehetséget ad. ;) Minden érdekli ami szokatlan. Él benne a megismerési vágy, hogy behatoljon a természet titkaiba. Legjellegzetesebb tulajdonsága az emberszeretet és a szociális érzék. Nagyon finom érzésű, eszmevilágában eltér a mindennapitól, ezért az emberek csak ritkán képesek megérteni. Emberismerete szinte látnoki, megérzi más emberek terveit, szándékait. Szeretetre méltó és társaságkedvelő annak ellenére, hogy Szaturnusz-hatásként néha igényli az elvonultságot, mikor is elmélyedhet gondolataiban. A kivárás embere, szándékait nem árulja el, s hogy ez sikerüljön neki, álarcot tesz fel. Könnyen felindul, de hamar meg is bocsát és visszatér víg kedélye. Nem tiszteli a szokásokat, hagyományokat.

Egészség terén a szervek közül kiváltképpen a keringési rendszer, az alsó lábszár, a bokák igényelnek nagyobb védettséget.
Idegrendszere labilis.

Nah ennyi kb.! Kommentelj ha te is Vízöntő vagy, vagy ha tetszett a bejegyzés! :P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Világidő =) WorldTime◔