2011. 07. 27.

Ha mindig történne valami...

Nem panaszkodom, nincs is igazán miért. Egyszerűen csak néha bolyong a fejemben ez az érdekes gondolatmenet, amit muszáj kiírnom magamból. Most gondolj bele: a legtöbb ember ugyanúgy tölti el a hétköznapjait. Ugyanaz a munka, ugyanaz a ház, ugyanaz a hely és mindig ugyanazok az emberek. Semmi változatosság, idővel minden olyan szürke lesz. Az élet egyhangú és változatlan, alig történik valami.
Pedig mennyire izgalmas is lenne, ha mindennap máshol ébrednél, rengeteg új embert ismernél meg és nap, mint nap más célod lenne. Vannak olyan emberek, akiknek a munkájuk miatt, vagy úgy alapjáraton megadatik ez az élet. Változatosság, extrém helyzetek, újabbnál újabb kihívások. Nah ez az, amire én vágyok.
Még nem tudom, hogyan fogom csinálni, de ha felnövök, valami izgalmas munkát keresek, ahol mindig felfedezhetek, vagy alkothatok valami újat. Nagy dolgokra vágyom és makacsul meg is fogom szerezni őket. Az sem érdekel, ha olyan munkám lesz, amelyben az életemet teszem kockára. Kell az izgalom, a hirtelen, meglepő dolgok, amelyek nem hétköznapiak! Ez az igazi vágyam, mert e nélkül az élet nem érne számomra sokat. ;)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Világidő =) WorldTime◔